General

La marca API, un valor consolidat.

Cada cop té més reconeixement a la societat; cada cop és més valorada pels propis preofessionals. La marca API es fa gran i el nostre col·lectiu amb ella. I per això enteniem que calia comptar amb la nostra pròpia plataforma de comunicació.
Quan vam iniciar l’aventura d’Immoscòpia, fa dos anys, no ens podíem imaginar que es convertiria tant ràpidament en aquell espai de reflexió del sector immobiliari que desitjàvem i que necessitàvem per a la nostra reinvenció professional.
A hores d’ara, Immoscòpia és més que una revista, més que una jordana anual. Més enllà de la inevitable pluja d’idees que ha animat les pàguines d’aquesta revista durant aquests dos anys, podem afirmar rotundament que a Immoscòpia debatem amb un únic objectiu: avançar solucions concretes viables que ajudin l’Administració publica, els professionals i el sector privat a assolir aquell «repte fascinant» del que parlàvem al primer editorial de la revista i que no és altre que aconseguir un sector eficient.

El col·lectiu d’API Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya és, sens dubte, el més representatiu  de la professió a tot Catalunya. Per aquest motiu, gran part de la seva tasca s’ha centrat en les relacions amb diverses institucions, de l’àmbit públic i privat, amb l’objectiu d’establir sinergies i amb el repte a l’horitzó de dignificar i augmentar el reconeixement social de la professió.
Hem volgut ser capdavanters en la creació d’eines específiques per a l’agent immobiliari, en especial amb la creació d’un dels projectes estratègicaments més importants del col·lectiu: Tecnoapi, destinat a millorar la rendibilitat i les oportunitats de negoci dels nostres membres.
Tecnoapi és indubtablement una plataforma professional de serveis per als agents immobiliaris pionera a tot l’estat espanyol i que dóna resposta a totes les necessitats dels professionals, permetent-los ampliar les seves oportunitats de negoci al mateix temps que reduir costos operatius. Mai abans una mateixa plataforma havia unit tants i tan variats serveis pensat i dirigits exclusivament per als professionals immobiliaris. 
Des d’aquesta plataformar, els nostres agents tenen accés a serveis imprescindibles per a la gestió diària de les seves agències, i el que és més important, poden millorar i professionalitzar els serveis que ofereixen als seus clients.
En definitiva, això és el que us volia dir, hem volgut posicionar-nos clarament com a líders del mercat immobiliari. Aquí us he citat exemples. A les vostres mans, en teniu un altre. Immoscòpia és i serà la plataforma des de la qual fer sentir la nostra, la vostra veu. 

Joan Ollé Bertrán
President del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona.

Deja un comentario